Expoziția anuală de fotografie a ANBPR

Expoziţia „BibliotecAdolescenţilor” este expoziţia anuală colectivă de fotografii a ANBPR şi oglindeşte activităţile şi proiectele desfăşurate de bibliotecile publice pentru şi cu adolescenţii. Această expoziţie face parte dintr-un proiect drapel al asociaţiei, prin care se urmăreşte să se pună în lumină activitatea bibliotecilor publice pe diferite paliere şi să arate, vizual si imagistic, contribuţia lor în viaţa utilizatorilor şi comunităţilor. Se spune adesea că o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte. De aceea, ANBPR a dorit să facă din aceasta expoziţie un proiect permanent, prin care bibliotecile publice să devină mult mai vizibile şi să se înţeleagă rolul lor în societate.

Cititul pentru toți – Campanii de lectură în bibliotecile publice din România

Expoziția Cititul pentru toți – Campanii de lectură în bibliotecile publice din România este o expoziție anuală colectivă de fotografii a ANBPR – Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor publice din România. Expoziția face parte dintr-un proiect drapel al ANBPR, prin care se urmărește reflectarea activității bibliotecilor publice pe diferite paliere, care arată contribuția în viața comunităților.
Se spune adesea că o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte. De aceea, ANBPR dorește să facă din această expoziție un proiect permanent, prin care bibliotecile publice să aibă o voce distinctă, să devină vizibile și să li se înțeleagă mai bine rolul lor în societate.