“ Be my Valentine, I am yours”

Marti, 17 Februarie 2015
“ Be my Valentine, I am yours”

“Gravitation is not responsable for people falling in love” este motto-ul unei felicitari de Sf. Valentin premiată anul acesta la a VIII-a ediţie a Concursului de Valentine “Be my Valentine, I am yours” organizata de Biblioteca Anglo-Americana, sectie a Bibliotecii Judetene “Paul Iorgovici”.

La aceasta editie au participat elevi de la Scoala Gimnaziala nr.1 din Bocsa, Scoala Gimnaziala “Aurel Peia” din Ezeris, Scoala Primara din Soceni, Scolile Gimnaziale nr.7 si nr.8 din Resita, Scoala Gimnaziala “Mihai Peia” din Resita, Colegiul Economic al Banatului Montan Resita, Colegiul Tehnic Resita, Colegiul National “Traian Lalescu”, Liceul de Arte “Sabin Pauta” si Liceul Teoretic “Diaconovici Tietz”, elevi indrumati si educati de doamnele profesoare Aimee Bîrleanu, Lavinia Boulescu, Simonette Brebenariu, Andreea Ramona Curescu, Laura Ioana Gherghinoiu, Mihaela Jianu, Mirela Lungu, Ionela Iuliana Moca, Daniela Neghiu, Loredana Soreanu, Carmen Ştiube, Tunde Timar si de domnul profesor Iacob Colţun.

Toti cei 179 de participanti sunt considerati castigatori pentru frumusetea sentimentelor dovedite in concurs, dar si pentru creativitataea lor, dar din pacate, ca la orice concurs nu toti elevii pot fi premiati sau distinsi cu mentiune. Au castigat premii si mentiuni urmatorii elevi :

Premiul I

– Amira Ivancea de la Liceul de Arte ‘’Sabin Păuţa ‘’

- Daria Dăneasa , Natalia Urecheatu, Alice Nicolăescu si Nicoleta Ion de la Scoala Gimnaziala “Mihai Peia” Resita.

Premiul II

– Giulia Bianca Cinca de la Scoala Gimnaziala nr.1 Bocsa

- Alexandra Butcovanova de la Liceul de Arte ‘’Sabin Păuţa’’ Resita

Premiul III

– Gabriela Croitoru de la Scoala Gimnaziala nr.7 Resita

- Mircea Pintea de la Scoala Gimnaziala nr.8 Resita

Mentiuni

- Erwin Schmelas de la Liceul Teoretic ‘’Diaconovici Tietz’’

- Larisa Timoş de la Scoala Gimnaziala “Aurel Peia” Ezeris

- Michelle Stan de la Colegiul National ‘’Traian Lalescu ‘’

- Georgiana Podina de la Colegiul Economic al Banatului Montan

- Alexandra Micu de la Colegiul Tehnic Resita

- Feşuş Isabela de la Scoala Gimnaziala nr.1 Bocsa

Felicitari castigatorilor! Felicitari tuturor participantilor! Felicitari profesorilor! Biblioteca Anglo-Americana va fi in continuare un bun colaborator al dumneavoastra, un prieten de nadejde in aprofundarea si insusirea cunostintelor de limba engleza, de cultura si civilizatie anglo-americana.

 

Galeria cu imagini din actuala știre

“ Be my Valentine, I am yours” img 3
“ Be my Valentine, I am yours” img 2
“ Be my Valentine, I am yours” img 4